Werkwijze

Voor de shoot:

 

Via de mail maak je een afspraak voor een fotoshoot. Geef hierbij ook jouw wensen aan zodat ik hiermee rekening kan houden. Het is mogelijk om gebruik te maken van attributen zoals een zwart fotohalster (gratis) of tegen een kleine vergoeding een krans of kerstversiering. Laat me ook weten of je bezwaar hebt tegen het plaatsen van je foto’s op mijn website of sociale media kanalen.
Je ontvangt een betaalverzoek voor aanvang van de shoot. Scroll naar beneden voor de tarieven.
Bedenk van tevoren goed welke kleding passend is bij de shoot die jij in gedachte hebt of kies een mooi setje voor jezelf en je paard.
Zorg ervoor dat je paard netjes gepoetst en getoiletteerd is en dat jullie op de afgesproken tijd klaarstaan voor de fotosessie.
Op dit moment maak ik alleen outdoor portretfoto’s, dit kan bijvoorbeeld in de buitenbak, wei, natuur of als blackfoto in de stalopening.

 

T ijdens de shoot:

 

 

Ik neem ruim de tijd om jou en je paard gerust te stellen. Het is handig als iemand kan assisteren om je spullen te dragen of de aandacht van je paard te trekken.
Meestal is 20 tot 30 minuten genoeg tijd om mooie portretfoto’s te maken en is dit ook acceptabel om de aandacht van je paard erbij te houden.

 

N a de shoot:

 

Thuis maak ik een selectie van de mooiste foto’s. Je ontvangt binnen 1 tot 2 weken een mail met een link naar een overzicht van jouw foto’s. Deze foto’s zijn meestal (gedeeltelijk) onbewerkt of voorzien van een basis bewerking. Je kunt de door jou gewenste foto’s doorgeven zodat ik ze in mijn stijl verder kan bewerken.
Het is absoluut verboden om de foto’s uit jouw overzicht te downloaden of verspreiden.
Naar wens kunnen de foto’s voorzien worden van grafische elementen of overlays (denk bijvoorbeeld aan sneeuw of sterren bij een blackfoto.
Je ontvangt de door jou bestelde foto’s binnen 14 dagen digitaal op groot formaat en op klein formaat voorzien van logo. Plaats online altijd een verkleinde foto met logo of vermeldt mijn naam en website bij de foto als je hem liever zonder logo plaatst.

Tarieven

Ik vraag een kleine vergoeding om mijn fotografie hobby te kunnen bekostigen.
Voor een fotoshoot vraag ik daarom 20 euro.
Je krijgt dan 5 foto’s op groot formaat en 5 foto’s op klein formaat voorzien van logo om op je socials te plaatsen.

Ik neem ruim de tijd voor de shoot zodat jij en je paard zich comfortabel voelen, binnen 20 tot 30 minuten kan ik meestal genoeg mooie foto’s maken.
Extra tijd is natuurlijk in overleg mogelijk.

Extra foto’s: 5 euro per stuk
Reiskosten: vanaf postcode 6462 betaal je geen reiskosten binnen een straal van 5 km, daarna kost dit 0,35 per km.
Gebruik van attributen: 5 euro

De fotograaf

Ik ben Quinn Fransen, woonachtig in Kerkrade, Zuid-Limburg. Ik ben 15 jaar oud en zit op 3 VWO. Thuis woon ik samen met mijn ouders, zusje, broertje en heel veel huisdieren. In mijn vrije tijd ben ik meestal op de manege te vinden bij mijn pony’s Pinkster en Candoe. Pinkster heb ik gekregen voor mijn 8e verjaardag en met veel vallen en opstaan heb ik heel veel van haar geleerd. Tegenwoordig geniet zij lekker van haar pensioen bij ons op stal. Candoe heb ik ook alweer 4 jaar en we rijden inmiddels samen M2 dressuur bij de D pony’s.
Sinds een tijdje ben ik bezig met het fotograferen van paarden nadat mijn moeder mij hiermee kennis liet maken. Over mijn moeder gesproken, mijn website zit in een van haar webshops gehost. Dus zoek je een leuk stalbordje (leuk om te combineren met een fotoshoot), trailersticker of paardensierraad, kijk dan even in de webshop. Ook kun je bij haar terecht voor posters, uitnodigingen en geboortekaartjes.

Liefs Quinn

DSC_0383a