Bestelinformatie

Corona

Info

Wij zijn in deze rare tijd gewoon geopend. Bestellingen worden geproduceerd en verzonden volgens de strikte richtlijnen van het RIVM, het is daarom veilig om bij ons een bestelling te plaatsen.

Levertijd

Zowel bij de leveranciers als bij de pakketbezorgers kunnen vertragingen ontstaan door de getroffen maatregelen. Hierdoor is het mogelijk dat je pakketje wat later geleverd wordt dan dat je gewend bent.

Bezorging

Levertijd

Op maat gemaakte producten hebben een levertijd van ongeveer 2 weken. Na je bestelling en ontvangst van jouw foto’s en wensen wordt je order verwerkt. Na goedkeuring van jouw kant wordt de order bij de leverancier geplaatst. Vervolgens zal het nog ongeveer een week duren voordat je bestelling geleverd wordt.
Wij maken gebruik van Postnl en DPD om onze pakketjes te verzenden.
Zodra een pakketje bij de bezorgdienst is afgegeven ontvang je van ons een mail met een track&trace om jouw pakketje te kunnen volgen.

Bezorgkosten

Bezorgkosten binnen Nederland: 4,95 en vanaf 50 euro gratis.
Bezorgkosten België en Duitsland: 11,75 en vanaf 100 euro gratis.

Afhalen

Afhalen is gratis.
Wij hebben geen fysieke winkel, daarom kunnen bestellingen alleen op afspraak afgehaald worden. De bestelling moet vooraf volledig betaald zijn.

Betalen

Betaal veilig via Paypal, Ideal of een van onze andere betalingsmogelijkheden via Mollie.

Jouw gegevens

Wat doet Babyjewels Geboortekaarten met mijn gegevens?
Equinnz doet na het ontwerpen en versturen van jouw order niets met je persoonsgegevens. Wij hechten namelijk grote waarde aan de privacy van onze klanten. We nemen alleen contact met je op als we vragen of opmerkingen hebben over je bestelling.

Hoe maak ik een account aan?
Bovenaan op iedere pagina kun je je snel een eenvoudig aanmelden. Klik inloggen en meld je aan als Nieuwe klant. Als je je hebt aangemeld kun je gelijk aan de slag.

Moet mijn wachtwoord nog ergens aan voldoen?
Je wachtwoord stel jezelf samen en kent geen specifieke beperking. Behalve dan dat het wachtwoord hoofdletter gevoelig is.

Wachtwoord kwijt! Wat nu?
Klik op Inloggen en kies voor ‘wachtwoord vergeten’. We sturen je automatisch een e-mail om je verder te helpen.

Foto’s

Welke foto’s zijn geschikt?

Je foto’s moeten een minimale afmeting hebben van 1500 pixels aan de langste zijde.
Gebruik alleen scherpe foto’s van een goede kwaliteit, je foto mag maximaal 5 mb groot zijn.
Wij kunnen helaas geen garantie bieden op de kwaliteit van jouw foto’s. Stuur daarom alleen echt goede foto’s. Screenshots zijn bijvoorbeeld nooit geschikt, maar ook de meeste foto’s op social media hebben geen goede kwaliteit.

Ontwerp van je bestelling

Vul bij de checkout de door jou gewenste naam en tekst in, ook verzoeken voor kleine aanpassingen kun je vermelden.
Kijk naar het voorbeeld van het door jou bestelde artikel voor een indicatie van de hoeveelheid tekst wat op jouw artikel past.

Bestel je een artikel met 1 foto dan kun je jouw foto (max 5 mb) tijdens de checkout uploaden.
Wil je meerdere foto’s verzenden? Maak dan gebruik van bijvoorbeeld Wetransfer, dit is een gratis dienst waarmee je bestanden snel en veilig kunt verzenden. Stuur je foto’s onder vermelding van je naam en ordernummer naar info@equinnz.nl

Zodra ik je foto’s en wensen heb ontvangen ga ik met jouw order aan de slag.
Via e-mail kun je jouw bestelling beoordelen. Kleine aanpassingen zijn daarbij in de prijs inbegrepen.
Mocht jouw ontwerp na 5 correcties nog steeds niet helemaal naar wens zijn dan vragen wij 10,00 euro voor de volgende correctie.
Hele grote aanpassingen die niet bij het artikel benoemd zijn of een compleet nieuw ontwerp naar keuze hebben een meerprijs van 15 euro.

Controleer de digitale proefdruk altijd goed op spelfouten en juistheid van gegevens!

Na jouw goedkeuring sturen wij je bestelling door naar de leverancier.

Posters en kaarten

Alle info en prijzen van de posters en kaarten vind je op onze andere website Babyjewels Geboortekaarten
De posters en kaarten kunnen uitsluitend via Babyjewels Geboortekaarten besteld worden omdat wij daar een speciaal voor kaarten en posters ingerichte shop hebben. Je kunt je kaartjes en posters zelf personaliseren via een handige online ontwerptool.
Voor de kaartjes en posters gelden de voorwaarden en privacy zoals daar beschreven.

Ruilen en retourneren

Het is helaas niet mogelijk om op maat gemaakte artikelen te ruilen of retourneren. Wil je jouw order in de ontwerpfase annuleren? Dan brengen wij hier 15 euro verwerkingskosten voor in rekening t.b.v. de reeds uitgevoerde werkzaamheden. In onze algemene voorwaarden is te lezen dat het herroepingsrecht niet van toepassing is op gepersonaliseerde producten, dit is ook wettelijk vastgesteld.
Overige artikelen hebben een herroepingsrecht van 14 dagen, hierbij zijn de verzendkosten voor eigen rekening. Neem contact met ons op als je een artikel wil retourneren.

Garantie:

Wij stellen de tevredenheid van onze klanten voorop.
Mocht je bestelling onverhoopt beschadigd afgeleverd worden neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.
Slijtage door extreme weersinvloeden of krassen op artikelen vallen helaas buiten de garantie.
Ook verlenen wij geen garantie op door jou aangeleverd beeldmateriaal, spelfouten en kleine kleurafwijkingen. Kleine kleurverschillen kunnen tijdens elke druk optreden, bovendien kunnen beeldscherminstellingen afwijken van de werkelijke kleuren.
Stickers voor op bijvoorbeeld trailers en paardenwagens moeten op een schone, vetvrije en gladde oppervlakte aangebracht worden, anders bestaat de mogelijkheid dat de sticker zijn hechtkracht verliest. Hier kunnen wij helaas geen garantie op verlenen.

Wie zijn wij?

Equinnz Equestrian Designs is een handelsnaam van Babyjewels Geboortekaarten. Sinds 2012 ontwerpen wij allerlei kaarten voor geboorte, kinderfeestjes, communie etc. Naast de verkoop via onze eigen website ontwerpen wij ook voor een aantal andere grote kaartenwebshops.
Door onze liefde voor paarden is in eerste instantie Paardenkaartje ontstaan en dit is overgegaan in Equinnz Equestrian Designs.

Ik heb nog een vraag

Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Je vindt het contactformulier in het menu bij contact. Ook kun je ons een bericht sturen via Whatsapp: 0646015867